Friday, October 26, 2012

Salam Aidiladha

Assalamulaikum...

How are you, my friends? long time no c kan?hehehehe..lama rasanya tak update blog ni.biasa la, bz katakan.bz la sangat kan?hahahaha..dah berhabuk rasanya blog ni..huhuhu

Btw, salam aidiladha 1433h to all muslimin n muslimat. how's ur day? everything good rite? alhamdulillah. rindu dah nak update blog tapi tak ada masa yang banyak n internet brodband lambat sangat2. adoi =D.. takpe, sekarang i'm back. u all miss me rite?hahaha..gatal ko ye, jah..hehehehe..

To all my friends, sorry if saya banyak terbuat entry pasal k-pop group.it's SHINee.coz minat sangat kot..hehehehe...SHINee..SHINee..SHINee..

Group k-pop lain tengok2 macam tu je.tapi bila SHINee..i can't take my eyes of u..;)..

Thanks to my followers..to yang follow saya, i'll make sure that i'll follow you back ya n we've become a friends.thanks ;)

Ada video..ape pun, zass.....LAYAN ;)


Go SHINee (^______^)



4 comments:

-ytazzi- said...

wahhhh minat betul nie !!!

The ShomeL TwinZ said...

salam, hai minat nye dia ngan k-pop hihihi

Rabi'atul said...

hehehe..emmm..memg sy minat ngn shinee.. (>__<')..hehehe..

Rabi'atul said...

salam..hye =)..sy minat SHINee je..yg lain kureng siket..hehehe

Post a Comment

~ HERE WE GO ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Template by Best Web Hosting