Tuesday, November 13, 2012

Nukilan khas untuk Yang Teristimewa

Assalamualaikum...


Thanks to my followers..Its mean my new friend...yeay...Keep in touch ya =)..Alhamdulillah...

Entry kali ni juz nak update sesuatu yang bagi saya, amat teristimewa..Kata-kata yang tak mampu saya luahkan..

To my dear grandmom’s…

1)  Tok : wlau tok dah lama kmbali kepadaNya since thn 1997, sgala jasa baikmu xkn cucumu nie lupakan. 
                Tok such a great and lovely grandmom. Love u tok.

2) Wan : Wan, u such a great mentor. Wan adalah insan yang sgt tabah membesarkn anak2 nya yang kesemua lelaki bersama suaminya, my atok.. Wlau wan dah xde lg since 2009, I’ll always miss u..=’(

me with my lovely grandparents, atok n wan.. n with my cousins..

To my dear grandpa’s…

1) Tokwan : I’m so happy bcoz u were there since I was born till now. Happy bila tokwan ada skali masa my e-day..no words can say.. tokwan, insane yang stia pd tok.. wlau tok dh lama xde, tokwan msih igt sgala knangan dengan tok.. smua cucu2 tokwan sgt suka dengr bila tokwan crita psal tok. Wlau kini tokwan dh kwen lain tpi igtn tokwan pd tok x pnh pudar.. cinta sjati <3..


Moga Allah memanjangkn umur tokwan untk sama2 ada di hari bersejarahku nanti… InsyaAllah...

 2) Atok : Atok, insan yang tegas dalam hal2 agama.. walau tegas tapi seorg yang penyayang sebenarnya. Walau atok dah xde lg since 15 apr lalu tapi sy sgt brsyukur cz atuk ada mse my 
e-day..happy cz atok sgt happy sblum e-day tu, said my father.. its mean, atuk merestui n atuk sempt menasihati n berbual dengan en.tunang =’).. my fmily n me brsyukur cz dpt jaga atok dengn baik. Alhamdulillah.. Atok…miss u so much….huhuhuhu =’(…


~ moga tok, wan n atuk serta saudara2 ku yang yang lain yang sudah kembali menemui-Nya berada di kalangan orang2 yang soleh..Amin….


MY ONLY PARENTS that I HAVE

1) Ibu : seorg yang peramah, pandai memasak, penyayang.. I adore u mom.. number 1 for me n my siblings after Allah n rasul.. We love u ibu…

Ibu, if u read this, I want to tell u that I love u so much..syg sgt kat ibu.Cuma anakmu ini xdpt smpaikan melalui kata2..hanya melalui perbuatan je dapat anakmu ini tunjukkan. Andai ada salah dan silap anakmu ini pada ibu, tegur n maafkan anakmu ini. Hanya restu yang anakmu ini inginkan kerana di situ terletak syurgaku..

Love u deep in my heart, mother..

2) Abah : tegas, kelakar =), penyayang, pandai melukis… u such a great father, abah.. We love u, abah..
 ----> to my parents, maafkan anakmu ini kerana terlalu banyak buat salah pada ibu n abah.. maafkan segala salahku sejak ku dilahirkan sampai sekarang.. anakmu ini akan berusaha buat ibu n abah bahagia selalu.. InsyaAllah…maaf atas segalanya =’)….




Love both of u so much…

2 comments:

Cik Mikko said...

seriuosly,
tgk datuk u kan dear,
mcm ada iras2 dtuk sya gaak..
:)

Rabi'atul said...

Really? still masih terasa yg atuk saya masih ada..huhu...smpaikan salam sy pda atuk u eh =)...

Post a Comment

~ HERE WE GO ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Template by Best Web Hosting