Monday, April 8, 2013

LIMA 2013 at Langkawi PART 1

Assalamualaikum...

Bertemu lagi kita ye..Yeay =).. U olls sihat tak? Moga-moga korang semua sihat hendaknya.. InsyaAllah.. Korang tau LIMA kan? LIMA bermaksud Langkawi International Maritime & Aerospace Exhibition..26-30 Mac 2013..Alaa...kat Langkawi tu.. Pernah pergi tengok tak? Best oo..hehehe

28-29/3 hari tu, saya n my family pergi Langkawi..Tido kat umah kaklong saya.. Tapi pergi sana kejap je..pergi 28hb, balik 29hb ptg.. Tak puas tengok LIMA..Huhu.. Ingatkan tak best.. tapi bila dah sampai sana n pergi tengok diorang buat pertunjukan kapal terbang, best sangat..

Selalu kan kita tengok kapal terbang terbang kat atas awan, terbang biasa-biasa je..hehe..Tapi yang buat saya teruja masa tengok LIMA hari,i tu adalah bila pilot yang bawak kapal terbang dari pelbagai negara, buat macam-macam style masa diorang buat pertunjukan di awan biru..cantik...

Tengok dalam tv n tengok live, berbeza sangat..Lagi best if tengok Live.. cakap banyak-banyak, korang kompom bosan.. hehe...

video

Untuk maklumat lanjut, korang semua boleh layari : www.LIMA.com.my   

0 comments:

Post a Comment

~ HERE WE GO ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Template by Best Web Hosting